کد خبر: ۳۲۲۱۲۵
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۲:۴۳
این ادویه علاوه‌ بر طعم و رنگ بی‌نظیری که به غذا می‌بخشد دارای خواص بی‌شماری نیز هست. بهترین راه دم کردن زعفران را در این مطلب بخوانید.
ناطقان: زعفران جز جدایی ناپذیر در آشپزی ایرانی است. خواص و طعم زعفران آن را به یکی از ادویه‌های گران و مورد علاقه مردم در سراسر جهان تبدیل کرده است.
بهترین روش دم کردن زعفران

معمولا زعفران را مانند چای دم می‌کنیم اما روش جدیدی هم آمده است به نام دم کردن زعفران با یخ که باعث خوش رنگ‌تر شدن زعفران می‌شود. دم کردن زعفران با آب گرم، روشی سنتی است که بیشتر ما از آن استفاده می‌کنیم. روش مدرن هم این است که زعفران را با یخ دم می‌کنند. اما کدام روش بهتر است؟

بهترین روش دم کردن زعفران چیست

طبق تجربه افراد متخصص، روشی هست که رنگ و عطر زعفران را بیشتر می‌کند. این روش ترکیبی از سنتی و مدرن است. اول زعفران آسیاب شده را داخل ظرف بریزید. بعد روی آن تکه یخی قرار دهید و بگذارید یخ خودش آب شود. سپس روی آن آب جوش بریزید. این کار باعث می‌شود به زعفران شوک وارد شود و عطر و رنگ بهتر و بیشتری داشته باشد. البته استفاده از زعفران مرغوب و باکیفیت، در میزان عطر و رنگ آن تاثیر بسیاری دارد.

نکات مهم برای نگهداری زعفران
نکات مهم برای نگهداری زعفران

    زعفران را قبل از مصرف باید و حتما بسابید، اگر می‌خواهید زعفران شما رنگ خودش را بهتر حفظ کند پس قبل از دم کردن آن، اقدام به کوبیدن و سابیدن آن نمایید.
    زعفران را در ظرف‌های فلزی یا شیشه‌ای نگهداری کنید، با این‌کار شما می‌توانید از هدر رفتن خاصیت زعفران جلوگیری نمایید. بنابراین به هیچ وجه زعفران را در ظروف پلاستیکی قرار ندهید چون خاصیت زعفران در این ظروف کم می‌شود.
    زعفران را دور از تابش مستقیم نور آفتاب قرار دهید، زیرا نور خورشید می‌تواند افت و تغییر رنگ زیادی در زعفران به وجود آورد.
    زعفران را در جای گرم قرار ندهید
    زعفران را در معرض رطوبت قرار ندهید
    از باز نگهداشتن درب ظرف زعفران خودداری کنید، این کار باعث از بین رفتن عطر و بوی زعفران می‌گردد.
    هیچ وقت زعفران را پودر شده نگهداری نکنید. همیشه آن مقداری را که می‌خواهید استفاده کنید پودر کنید. به این ترتیب رنگ و عطر زعفران بیشتر حفظ می‌شود.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین