کد خبر: ۳۲۲۶۲۰
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۹
صدها میلیون نفر در جهان روزانه به محل کار خود می‌روند، پشت میز می‌نشینند و عصرها نیز در خانه روی مبل استراحت می‌کنند و تلویزیون تماشا می‌کنند.
ناطقان: بسیاری از این افراد به این موضوع فکر نمی‌کنند که چند ساعت نشسته‌اند و این وضعیت تا چه اندازه برای سلامتی آنها ضرر دارد.

به‌ گفته یکی از استادان پزشکی دانشگاه هاروارد، برخی از همکاران او نشستن طولانی را "سیگار کشیدن نو" نامیده‌اند.

نشستن طولانی خطر مرگ را افزایش می‌دهد و زمینه‌ساز شماری از بیماری‌ها از جمله آلزایمر، دیابت نوع دو، افسردگی، استرس و لخته شدن خون در عروق پا است.

یافته‌های نشریه «ورزش و سلامت» در آمریکا نشان می‌دهد که بزرگسالان به‌طور متوسط ۹ ساعت از زمان بیداری خود  را نشسته‌اند.

بر اساس داده‌های یک تحقیق دانشگاهی که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد، تقریبا نیمی از زندگی یک فرد معمولی در وضعیت کم‌تحریکی سپری می‌شود.

مطالعه دیگری که در سال ۲۰۱۷ و روی ۸۰۰۰ داوطلب، انجام شد نشان می‌دهد که ارتباط معناداری میان نشستن‌ طولانی‌مدت با خطر مرگ‌زودهنگام وجود دارد.

بر پایه یافته‌های این تحقیق، شرکت‌کنندگانی که بیش از ۱۳ ساعت در روز می‌نشینند، ۲۰۰ درصد بیش از کسانی که ۱۱ ساعت در وضعیت نشسته‌اند، در معرض خطر مرگ قرار دارند.

به نوشته نشریه نیویورک پست، علاوه بر مجموع ساعت‌های که فرد در وضعیت نشسته قرار دارد، فواصل زمانی خارج شدن از حالت نشسته نیز اهمیت دارد. برای مثال آنهایی که مدت هر بار نشستن را به نیم ساعت محدود می‌کنند، کمتر در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند.

بر اساس یافته‌های مطالعات انجام شده، افرادی که به‌طور معمول، بیش از ۹۰ دقیقه یک‌سره می‌نشینند، دو برابر کسانی که مدت نشستن خود را به ۹۰ دقیقه محدود کرده‌اند، دچار مرگ زودهنگام یا مرگ بدون علت مشخص می‌شوند.
منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین