این خمیر به دلیل نداشتن خمیر مایه فوقالعاده سریع آماده میشود و شما نیاز به ابزار خاصی ندارید و فقط لازم است مواد پیراشکی را در یک قیف ساده یا زیپ کیپ بریزید و داخل روغن داغ سرخ کنید.
ناطقان: پیراشکی موزی یکی از انواع پیراشکیهای فوق العاده ساده و خوشمزه است و شما میتوانید به سادگی در کمتر از ۳۰ دقیقه آن را در خانه تهیه کنید. اگر طرفدار موز در شیرینی و کیکها هستید این پیراشکی فوری با طعم موز را حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی موزی بدون خمیرمایه
موز ۱ عدد
آرد ۱ پیمانه
شکر ۴ قاشق غذاخوری
تخممرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه پیراشکی موزی بدون خمیرمایه
مرحله اول
ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید. در ادامه مواد را با کمک پیمانه یا لیوان دستهدار فرانسوی اندازهگیری کنید. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید تا سبک شود. داخل یک شیرجوش مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.
مرحله دوم
در ادامه تخممرغ را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی یا دستی بزنید تا مخلوط و تخممرغ از لختگی خارج شود. سپس موز را داخل یک کاسه بریزید و با پشت چنگال خوب له کنید تا پوره شود. میتوانید از پورهکن یا گوشتکوب برقی استفاده نمایید.
تهیه پیراشکی موزی بدون خمیرمایه
مرحله سوم
در ادامه موز لهشده را به مواد تخممرغی اضافه کنید. مخلوط آرد تهیهشده را به تدریج به مواد اضافه و هم بزنید تا یکدست شوند. مواد را داخل قیف یک بار مصرف بریزید یا میتوانید از زیپ کیپ بهجای قیف استفاده نمایید.
مرحله چهارم
نوک قیف را قیچی و داخل روغن داغ سرخ کنید و اجازه دهید تا طلایی شود. سپس روی دستمال روغنگیر و داخل دیس قرار دهید. به دلخواه سس شکلاتی روی آن بریزید و با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید. اگر به دسرهای فوری علاقه دارید، دنت بیسکویتی، دسر ارزان و فوری را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه پیراشکی موزی بدون خمیر مایه
این پیراشکی روغن کمی جذب میکند و بهتر است از روغن سرخکردنی استفاده کنید.
مواد را بیش از اندازه هم نزنید تا خاصیت بیکینگ پودر از بین نرود.
بهتر است از آرد سفید شیرینیپزی برای تهیه این پیراشکی استفاده کنید.
اگر مواد خیلی شل بود کمی به آن آرد بزنید و اگر خیلی سفت بود میتوانید ماست اضافه کنید.