برای تهیه این پیراشکی پفکی نیازی به فر ندارید و برای خمیر این پیراشکی هم خمیر مایه لازم نیست و با ماست میتوانید آن را به راحتی تهیه کنید.
ناطقان: پیراشکی پفکی یکی از روشهای تهیه پیراشکی و بسیار ترد و خوشمزه و تو خالی است. این غذا یک ایده بسیار خوب برای شام و ناهار است زیرا با طعم جعفری و سیر درست میشود و مخصوص روزهایی است که دنبال یک غذای خوشمزه و نانی میگردید.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی پفکی
تخممرغ ۲ عدد
ماست همزده ۱/۲ پیمانه
سیر ۵ حبه
نمک ۱ قاشق چایخوری
جعفری خردشده ۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۳۰۰ گرم
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
دستور تهیه پیراشکی پفکی
طرز تهیه پیراشکی پفکی
مرحله اول
تخممرغ را به همراه ماست و سیر پوستکنده و پورهشده و مقداری نمک داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی یا برقی بزنید تا یکدست شود. جعفری را پاک کنید و بشویید و ساطوری خرد و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله دوم
آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک و طی چند مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود. در ادامه روغن مایع را بریزید و هم بزنید و ۳ الی ۴ دقیقه خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود. این خمیر نیازی به استراحت ندارد.
طرز تهیه پیراشکی پفکی
مرحله سوم
خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با یک کاتر گرد برش بزنید. داخل یک شیرجوش روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. سپس دانه دانه خمیرهای برشزده را داخل روغن قرار دهید و روی آن روغن بریزید و صبر کنید تا پف کند و طلایی شود. در انتها روی دستمال روغنی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و بعد با سس دلخواه سرو کنید. اگر به دستور پیراشکیها علاقه دارید، پیراشکی ده دقیقهای با سه قلم مواد را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه پیراشکی پفکی
از آرد سفید قنادی برای تهیه این پیراشکی استفاده کنید.
میتوانید جعفری خشک نیز بریزید.
بهتر است از ماست همزده استفاده نمایید.