کیک و شیرینی خانگی یکی از راههای سریع برای داشتن یک عصرانه لذتبخش است. دانستن نکات مهم برای پف کردن کیکها، برای هر خانمی بسیار سودمند خواهد بود.
ناطقان: کیک خانگی معمولا به خاطر طعم و مزه خاصش، طرفداران زیادی دارد اما مهمترین مشکل پخت کیک خانگی پف کردن کیک است. در ادامه چند نکته برای پف کردن کیک خانگی را به شما خواهیم گفت.
کیک خانگی
چند نکته برای پف کردن کیک خانگی
برای اینکه کیک اسفنجی شود و خوب پف کند باید آردی را که استفاده میکنید چند بار الک کنید. بهتر است بکینگپودر را ابتدا به آرد اضافه کنید و سپس با هم از صافی عبور دهید تا آرد کامل باز شود.
قالب مناسب انتخاب کنید چون اگر مواد اولیه کیک نسبت به قالب کیک کم باشد کیک خوب پف نمیکند.
سفیده و زرده تخممرغ را به دقت از هم جدا و مقداری شکر به سفیده تخممرغ اضافه کنید و با همزن هم بزنید. باید توجه داشته باشید که جهت هم زدن نباید تغییر کند و تا آخر در یک مسیر هم زده شود.
نکات مهم برای پف کردن کیک
دقت کنید میزان روغن زیاد نشود که پف کیک را میگیرد.
فر را ۲۰ دقیقه قبل از استفاده در دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید تا به خوبی داغ شود.
در زمان پخت کیک به هیچ عنوان در فر را باز نکنید چون جلوی پف کردن کیک را میگیرد.
باید تمام مواد را هنگام هم زدن به یک جهت هم بزنید زیرا یکی از مهمترین دلایل پف نکردن کیک هم زدن آن در جهتهای مختلف است.
قبل از پخت کیک تمام مواد را نیم ساعت در دمای محیط نگهداری کنید.
از بیکینگ پودر سالم و تازه استفاده کنید.
هنگام هم زدن شکر و زرده تخممرغ به رنگ آن توجه کنید و وقتی رنگ آن بین سفید و کرمی شد دیگر آن را هم نزنید.
اگر به ترفندهای آشپزی علاقه دارید، ۸ ترفند برای جلوگیری از شفته شدن برنج را بخوانید.