بادمجان شکم پر گیلانی خیلی ساده است و شما میتوانید به همراه کته یا نان تازه آن را سرو کنید و یک ایده خوب برای مهمانی نیز به نظر میرسد.
ناطقان: بادمجان شکم پر گیلانی یکی از روشهای بسیار خوشمزه برای تهیه یک غذای اصیل گیلانی است که نیازی به گوشت ندارد و با رب انار و گردو تهیه میشود. این غذا به همراه سس غلیظ و گوجه سرخ شده سرو میشود و شما میتوانید بنا به ذائقه خود مقدار ترشی و شیرینی این غذا را کم و زیاد کنید.
مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر گیلانی
بادمجان ۶ عدد
گردو ۱.۵ پیمانه
پیاز چرخشده ۱.۵ قاشق غذاخوری
حریره سیر ۱.۵ قاشق مرباخوری
رب انار ملس ۲ قاشق غذاخوری
چوچاق و خالیواش از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
دستور تهیه بادمجان شکم پر گیلانی
طرز تهیه بادمجان شکم پر گیلانی
مرحله اول
از بادمجانهای قلمی و نازک استفاده کنید. بادمجانها را پوست بگیرید و برای زیبایی غذا بهتر است کلاهک روی بادمجان را جدا نکنید و به مدت ۲۰ دقیقه در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجانها گرفته شود. سپس بادمجانها را داخل روغن خوب سرخ کنید تا طلایی شود.
مرحله دوم
گردوها را باید خرد کنید. بهتر است گردوها را کمی دندانگیر یعنی کمی درشت خرد کنید تا مزه آن در غذا احساس شود. برای خرد کردن آن ازهاون یا غذاساز با دور کند استفاده کنید. پیاز را پوست بگیرید و داخل غذاساز بریزید و پوره کنید یا میتوانید رنده بزنید. سیر را نیز پوره یا رنده کنید.
مرحله سوم
داخل یک تابه روغن بریزید و گردو و رب انار و سبزیها و پیاز و سیر را به همراه کمی نمک اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی گردو از بین برود. حالا حدود ۱/۳ از مواد را داخل تابه قرار دهید و مابقی را خارج کنید. به محتویات داخل تابه ۱ لیوان آب جوش اضافه کنید.
بادمجان شکم پر گیلانی
مرحله چهارم
بادمجانهای سرخ شده را روی تخته آشپزی قرار دهید و یک شکاف روی آن ایجاد کنید. از مواد تهیه شده داخل بادمجانها را پر کنید و داخل سس قرار دهید. در تابه را بگذارید تا سس غلیظ و بادمجان شکم پر گیلانی جا بیفتد. طرز تهیه کتلت بدون روغن را در مجله بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه بادمجان شکم پر گیلانی
میتوانید از خالیواش و چوچاق خشک یا تازه استفاده کنید.
به دلخواه میتوانید رب انار ترش یا ملس یا دانههای انار خشک نیز در سس بریزید.
بادمجانها را خوب خشک کنید تا روغن کمتری به خود جذب کند.