آدانا کباب یا قیما کباب یکی از کبابهای مشهور کشور ترکیه است که به نام یکی از شهرهای بزرگ ترکیه نامگذاری شده است.
ناطقان: آدانا کباب هر چند شبیه به کبابهایی مثل کباب کوبیده و کباب بناب است ولی مانند دونر کباب سرو میشود.
مواد لازم برای تهیه آدانا کباب
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
فلفل دلمهای قرمز ۲ عدد
پیاز بزرگ ۲ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نان پیتا یا نان باگت به تعداد کافی
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه آدانا کباب
طرز تهیه آدانا کباب
مرحله اول
ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب بریزید. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
فلفل دلمهای و پیاز را با رنده درشت رنده کنید؛ سپس به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
دستور تهیه آدانا کباب
مرحله سوم
در صورتی که میخواهید کباب را با منقل درست کنید، باید به گوشت کباب به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید تا منسجمتر شود و از سیخ نریزد.
در صورتی هم که میخواهید این کباب را به صورت کباب تابهای درست کنید نیاز نیست گوشت کباب را در یخچال قرار دهید. اگر برنج خوشعطر دوست دارید، این کباب را در کنار یک برنج خوشمزه نوش جان نمایید.
مرحله چهارم از تهیه آدانا کباب
پس از کباب کردن آدانا کباب روی منقل یا به صورت کبابتابهای، مقداری روغن زیتون داخل نان پیتا بریزید. سپس آن را به همراه مخلفات دلخواه خود (مانند خیارشور، گوجه فرنگی، کاهو، سیب زمینی سرخ کرده و …) در نان پیتا قرار دهید و سرو کنید. کباب خوشمزه شما حاضر است.