کد خبر: ۳۲۴۵۶۳
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۳:۰۰
کوفته حسن پاشا یک غذای ترکی خوشمزه است که طعمش با ذائقه ایرانی هماهنگی زیادی دارد.
ناطقان:  کوفته یکی از غذاهای پرطرفدار بین ایرانیان است که تنوع بسیار زیادی دارد. غذای کوفته حسن پاشا ترکیبی از گوشت چرخ کرده و پوره سیب زمینی و پنیر پیتزا است که میتوانید با ماسوره زدن پوره روی کوفته یک غذای مجلسی و خوشمزه داشته باشید. در این مقاله بیتوته میخواهیم طرز تهیه کوفته حسن پاشا ترکیه را به شما آموزش دهیم که طعمش با ذائقه ایرانیان سازگار است.

 
کوفته مجلسی حسن پاشا
مواد لازم کوفته مجلسی حسن پاشا
 گوشت چرخ کرده نیم چرب        ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط رنده شده     ۱ عدد
نمک       ۱ قاشق چای خوری
زیره     ۱ قاشق چای خوری
پول بیبر یا فلفل پرک       ۱ قاشق چای خوری
پودر نان     ۱ لیوان
تخم مرغ     ۱ عدد
جعفری       ۱ مشت
مواد لازم برای پوره سیب زمینی
سیب زمینی متوسط     ۴ عدد
شیر     ۱ استکان
کره     ۱ قاشق غذا خوری
نمک     نصف قاشق چای خوری
مواد میانی
نخود فرنگی     ۱ لیوان
هویج متوسط ( نگینی خرد شده )     ۲ عدد
مواد لازم برای سس گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی     ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون     ۲ قاشق غذا خوری
آب گرم     ۱ لیوان
پنیر پیتزا رنده شده برای رویه     ۱ لیوان

 


 
طرز تهیه کوفته مجلسی حسن پاشا

گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده ، آرد سوخاری ، تخم مرغ ، نمک ، زیره و پول بیبر مخلوط کنید و با دست ورز بدهید تا حالت چسبنده بگیرد.

جعفری را اضافه کرده و دوباره ورز دهید.

روی گوشت را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید و به سراغ آماده کردن پوره سیب زمینی بروید.

 

سیب زمینی های متوسط را بشویید و با پوست آب پز کنید.

پوستشان را بگیرید و با گوشت کوب له کنید سپس شیر ، کره و نمک را اضافه کرده و مخلوط نمیاید.

هویج را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و سپس سس گوجه را آماده کنید.

رب گوجه فرنگی ، روغن زیتون و آب ولرم را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار دهید بجوشد و غلیظ شود.

 

از مواد گوشتی بعد از استراحت به اندازه یک مشت بردارید و کف دست گرد کنید و سپس وسطش را با دست یا قالب فشار دهید تا حالت کاسه ای بگیرید.

برای شکل دادن کوفته ها به حالت کاسه ای میتوانید از کف لیوان استفاده کنید.

کاسه ها را درون ظرف فر بچینید.

 

کف کاسه ها را یک لایه نخود فرنگی و یک لایه هویج بریزید و سپس سیب زمینی پوره شده را در قیف بریزید و روی کوفته ها ماسوره بزنید.

سینی را به مدت 25 دقیقه در فر 200 درجه قرار دهید تا بپزند.

سینی را از فر بیرون بیاورید و رویشان پنیر پیتزا بریزید و سس گوجه را کف ظرف بریزید و 10 دقیقه دیگر در فر 180 درجه قرار دهید تا پنیر ذوب شد و روی کوفته ها طلایی شود.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین