کد خبر: ۴۳۰۲۷
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۱
تحقیقات حاکی از آن است که آمینواسیدهای موجود در برخی مواد غذایی از جمله مرغ کنتاکی می‌تواند موجب کاهش رشد تومورها شود.
ناطقان:تومورهای مغزی یکی از کشنده‌ترین و خطرناک‌ترین تومورهای موجود در بدن محسوب می‌شوند. از طرف دیگر، درمان این تومورهای مغزی بسیار دشوار است و پیشگیری و جلوگیری از آن گاهی غیرممکن است زیرا عوامل بوجودآورنده آن بسیار گنگ و ناشناخته است.

اخیرا دانشمندان مرکز تشخیص سرطان دانشگاه اوهیو توانستند راهی را کشف کنند که می‌تواند رشد تومورهای مغزی را مهار و حتی متوقف کند.

نتایج برخی مطالعات نشان داده است که مصرف برخی مواد غذایی همچون گوشت بوقلمون سبب تغییردر متابولیسم بدن می‌شود و وجود برخی آمینواسیدهای خاص در آن سبب می‌شود که رشد تومورها به خصوص تومورهای مغزی و موجود در سر کاهش یابد . به همین علت تومورها روز به روز کوچک‌تر می‌شود. در واقع وجود متیونین و تریپتوفان که در این گوشت وجود دارد سبب کاهش سرعت رشد تومورها می‌شود.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبين ارجمند
لطفا از نوشتن نظرات بصورت فينگليش (حروف لاتين) خودداري كنيد. " ناطق " به دلايل اخلاقي از انتشار نظراتي كه داراي توهين يا افترا به شخصيت هاي حقيقي يا حقوقي باشد معذور است. تلاش ما بر اين است , انتشار نظرات مخاطبين ارجمند در سريعترين زمان ممكن انجام شود , لذا براي نمايش نظراتتان شكيباباشيد.
پربازدید ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین