عضو انجمن طبسنتی استان همدان برای رهایی از گرمازدگی شربت سنکجبین را معرفی کرد و گفت: عناب و شکر، خاکشیر یخزده و شربت آبلیمو، تخم شربتی، بهلیمو، هندوانه و گلاب نیز در رفع گرمازدگی از اهمیت زیادی برخوردار هستند.
ناطقان: دکتر حمید مصطفیان اظهار کرد: بهتر است هنگام گرمازدگی از گرفتن دوش آب سرد به جهت ایجاد شوک به جد خودداری شود.
وی توصیه کرد: از قرار گرفتن در معرض باد مستقیم کولر به علت ایجاد عفونتهای تنفسی و از نوشیدن سریع مایعات بسیار سرد به جهت برهم خوردن وضعیت سیستم ایمنی و گوارشی بدن اجتناب شود.
وی با بیان اینکه میتوان با استفاده از حوله خنک در بدن فرد گرمازده او را به حالت طبیعی بازگرداند، خاطرنشان کرد: میوههایی مانند آلبالو، خیار و هندوانه نقش بسزایی در تنظیم درجه حرارت بدن دارند.
این پزشک طبسنتی تصریح کرد: از آنجایی که فرد گرمازده اشتهای زیادی برای خوردن آب سرد و یخ دارد، باید او را تشویق کرد تا به تدریج و آهسته مایعات بنوشد تا معدهاش دچار تحریک و درد نشود.